Helyi közélet

2015.09.17. 09:35

Éjszaka a színházban - Programok a miskolci teátrumban

Miskolc, 2015. szeptember 17., csütörtök (MTI) - A színfalak mögé invitálják szombat este az Éjszaka a színházban rendezvény keretében mindazokat, akik kíváncsiak a Miskolci Nemzeti Színház kulisszatitkaira - közölte a teátrum az MTI-vel.

Miskolc, 2015. szeptember 17., csütörtök (MTI) - A színfalak mögé invitálják szombat este az Éjszaka a színházban rendezvény keretében mindazokat, akik kíváncsiak a Miskolci Nemzeti Színház kulisszatitkaira - közölte a teátrum az MTI-vel.Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek abba, hogyan dolgoznak a rendezők, a színészek.

A tájékoztatás szerint szombaton, az esti, éjszakai órákban nyílt próbákkal várja a színház a látogatókat, akiket a színészek körbevezetik a teátrum mindazon játszóhelyein, ahol az előkészületben lévő előadásokat próbálják.

Az érdeklődők megleshetik, hogyan készül az évad első nagyszínpadi bemutatója, Puccini klasszikus operája, a Tosca. Ugyancsak megelevenedik a New York-i dokkmunkások élete a kamaraszínházban a Pillantás a hídról történetében, miként Csehov egyik legszebb drámája, a Ványa bácsi is, valamint Friedrich Dürrenmatt A nagy Romulus című történelmietlen történelmi komédiája.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában