Helyi közélet

2015.09.07. 09:24

Borsodban bukott le a komlói autós

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 6-án történt rendőrségi eseményeiből.Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság F. József 34 éves komlói lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 20 óra 50 perckor az M3-as autópályán igazoltatták a rendőrök, aki személygépkocsiját annak ellenére vezette, hogy a Komlói Rendőrkapitányság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi járőrök további egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában