Helyi közélet

2015.08.05. 10:59

Western filmekbe illő bunyó a barcikai sörözönél

Kazincbarcika - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két férfival szemben, akik egy kazincbarcikai szórakozóhely előtt egymást tettleg bántalmazták.

Kazincbarcika - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két férfival szemben, akik egy kazincbarcikai szórakozóhely előtt egymást tettleg bántalmazták.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sajógalgóci 23 éves Cs. Lászlóval és 24 éves kazincbarcikai társával, L. Andrással szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. június 4-én 22 óra körüli időben Kazincbarcika egyik sörözője előtt előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazták egymást.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő garázda férfiakkal szemben folytatott nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2015. július 27-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában