Helyi közélet

2015.08.11. 12:03

Tóth Vera is fellép a Halmaji Napokon

Halmaj - A Halmaji Napok a térségben is immár jelentős rendezvénysorozatnak mondhatja magát, hiszen immár tizenkettedik alkalommal szervezik meg, augusztus 20. és 22. között.

Halmaj - A Halmaji Napok a térségben is immár jelentős rendezvénysorozatnak mondhatja magát, hiszen immár tizenkettedik alkalommal szervezik meg, augusztus 20. és 22. között. Augusztus 20-án lesz a hagyományos Szent István-napi búcsú is, 21-én zenés ébresztő után a Fő téren felállított szabadtéri színpadon egész napos kulturális és szórakoztató programokkal várják a családokat.

– Közel háromezer résztvevőre számítunk. Fellép többek között Péter Szabó Szilvia, Dankó Szilvia, este 10 órától pedig Benkó László, az Omega billentyűse a Megapolis zenekarral, majd fél 12-től tűzijáték zárja a napot. Augusztus 22-én csatlakozunk az 1Úton Mária zarándoklathoz, amelynek keretében a monoki Mária-kegyhelyig gyalogolunk. Este 19 órától a református templomban Tóth Vera akusztikus koncertjére kerül sor zenekari kísérettel – vázolta a tartalmas ünnepi programokat Tóth József, Halmaj polgármestere.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában