Helyi közélet

2015.08.24. 20:19

Kilenc kisebb település rendjére vigyáznak Halmajon

Halmaj - Korszerű körzeti megbízotti irodát avattak Halmajon.

Halmaj - Korszerű körzeti megbízotti irodát avattak Halmajon.

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosítottak.

Kistérségi megfigyelő

Lakatos Tibor ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának vezetője és Tóth József a község polgármestere modernizált körzeti megbízotti irodát, valamint újonnan kialakított kistérségi térfigyelő rendszert avatott Halmajon.

Az avatón a környező települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Janza Frigyes nyugalmazott vezérőrnagy, miniszteri biztos, dr. Mengyi Roland a térség országgyűlési képviselője, Kovács Béla ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, valamint dr. Antal István ezredes, az Encsi Rendőrkapitányság vezetője is.

A rendezvényen az iroda négy körzeti megbízottja – Tószegi Károly főtörzszászlós, Madarász István főtörzszászlós, Bodnár István törzszászlós és Péter Csaba főtörzsőrmester - az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba a szolgálati helyiségeket. A felújított épületben kapott helyet az önkormányzati rendészet munkatársai által kezelt, kistérségi térfigyelő rendszer központja is.

Hétezer ember számára

A Halmaji Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi település mellett Felsődobsza, Hernádkércs, Nagykinizs, Szentistvánbaksa, Kiskinizs, Csobád, Kázsmárk, Léh és Rásonysápberencs községek tartoznak. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 7 ezer fő.

ÉM


Encs, Halmaj, Miskolc - A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít a felújított székhely. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában