Helyi közélet

2015.08.20. 17:33

Fotók: Körzeti megbízotti irodát avattak Halmajon

Encs, Halmaj, Miskolc - A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít a felújított székhely.

Encs, Halmaj, Miskolc - A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít a felújított székhely.

Lakatos Tibor r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály vezetője és Tóth József a község polgármestere 2015. augusztus 19-én modernizált körzeti megbízotti irodát, valamint újonnan kialakított kistérségi térfigyelő rendszert avatott fel és adott át Halmajon.

A rendezvényen a környező települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Janza Frigyes ny. r. vezérőrnagy, miniszteri biztos, dr. Mengyi Roland a térség országgyűlési képviselője, Kovács Béla r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, valamint dr. Antal István r. ezredes, az Encsi Rendőrkapitányság vezetője is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen az iroda négy körzeti megbízottja – Tószegi Károly r. főtörzszászlós, Madarász István r. főtörzszászlós, Bodnár István r. törzszászlós és Péter Csaba r. főtörzsőrmester - az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba a szolgálati helyiségeket.

A felújított épületben kapott helyet az önkormányzati rendészet munkatársai által kezelt, kistérségi térfigyelő rendszer központja is.

A Halmaji Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi település mellett Felsődobsza, Hernádkércs, Nagykinizs, Szentistvánbaksa, Kiskinizs, Csobád, Kázsmárk, Léh és Rásonysápberencs községek tartoznak. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 7 ezer fő.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában