Helyi közélet

2015.08.18. 17:40

Extrém Sportnap az ózdi stadionban

Ózd - A négynapos ünnep egyik kiemelt eseménye lesz Ózdon a már hagyományosnak számító Extrém Sportnap.

Ózd - A négynapos ünnep egyik kiemelt eseménye lesz Ózdon a már hagyományosnak számító Extrém Sportnap. A szervezők augusztus 21-én (pénteken), ezúttal is a stadionba várnak minden érdeklődőt, ahol rengeteg látnivaló lesz délután két órától, egészen este kilencig. A programmal kapcsolatban Szaka Attila főszervező elmondta: vendégül látják Sűrő FX Tamás világklasszis freestyler focistát, aki több bemutatót tart a délután folyamán. Ugyancsak Ózdra várják Gergely István parasportolót, aki vívásban képviseli majd hazánkat a riói paralimpiai játékokon.

A III. Extrém Sportnapon bárki betekintést nyerhet a fogyatékkal élők mindennapjaiba, a fehérbotos, vagy a kerekesszékes akadálypályán is végig lehet majd menni. A fiatalok és az idősebb korosztály megismerkedhet az íjászattal, az salakmotor sportággal és az off-roaddal is. A színpadon karate és judó bemutatók mellett fellépnek az Erica C. Dance Scholl táncosai, Balogi Márk BMX rider pedig külön show-val készül erre az alkalomra.

18 órától a színpadon a punk-rock műfajt képviselő JAM zenekar szórakoztatja a közönséget, utánuk pedig a szintén ózdi Csak Semmi Pánik lép föl az eseményen.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában