Helyi közélet

2015.07.07. 10:31

Rablási kísérlet Diósgyőrben

Miskolc - A járőrök a helyszínen fogták el azokat a támadókat, akik egy férfitól erőszakkal akarták elvenni a pénzét Miskolcon.

Miskolc - A járőrök a helyszínen fogták el azokat a támadókat, akik egy férfitól erőszakkal akarták elvenni a pénzét Miskolcon.Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság T. Roland 20 éves és 16 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a helyi gyanúsítottak Miskolcon, az Árpád utcán 2015. július 5-én 23 óra 50 perckor egy férfitól erőszakkal megpróbálták elvenni markában szorongatott majd 2000 forintját. A sértett a bántalmazás ellenére sem eresztette pénzét, majd sikerült egy bokros területre menekülnie.

Az időközben értesített rendőrök a helyszínen azonosították, majd elfogták a két támadót, akiket előállították a rendőrkapitányságra. A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában