Helyi közélet

2015.07.19. 12:55

Érthető és életszerű, Meetup: Miskolcon is

Miskolc - Meetup? Egyszerre szórakozás és kapcsolatteremtés, üzlet és tanulás, szabadidő és munka keveréke.

Miskolc - Meetup? Egyszerre szórakozás és kapcsolatteremtés, üzlet és tanulás, szabadidő és munka keveréke.

Elsősorban az informatika területén rendeznek meetup-okat a legkülönfélébb helyszíneken és módon. Egy a lényeg: az azonos érdeklődésű szakemberek kezdők és profik találkozhatnak kötetlenül, és közben meghallgatnak, megnéznek néhány izgalmas szakmai prezentációt.

Több sorozatot

Nemrégiben Miskolcon az informatika számos területén dolgozó kiváló szakemberekkel találkozhatott az, aki ellátogatott az Észak-magyar­oszági Informatikai Klaszter felkérésére szervezett meet­up-ra a Helynekembe. A klaszter már több sorozatot rendezett hasonló stílusban nyaranta és telente is elsősorban a fiatalokat célozva.

Most ezt a szakmai találkozót az fps webügynökség szervezte: és nem csekély sikerrel. Ezúttal a résztvevők olyan témákról hallhattak előadásokat, mint például: „Mivel, mit és hogyan mérjünk mobil alkalmazásokban? Hogyan linkeljünk mobil alkalmazásokat weben, illetve más alkalmazásokban? Hogyan tehetjük web-alkalmazásainkat offline üzemmódban is használhatóvá? Hogyan valósítható ez meg és miért lehet rá szükség?”

A laza, érthető és életszerű előadások után beszélgetésre, vélemény- és tapasztalatcserére is volt lehetőség.

A programsorozatnak azonban nincs vége, a nyári szünet után szeptemberben folytatódik, amikor ismét a legújabb informatikai trendek kerülnek majd terítékre.

ÉM


Bővebb infók:

Az alábbi oldalakon bővebb információkat kaphatunk a Meetup-programsorozatról:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában