Helyi közélet

2015.07.18. 14:31

Balesetet szenvedett a Miskolci Nemzeti Színház fiatal színésze

Miskolc - A hírt e-mailben küldték szerkesztőségünknek Brassai Tóth János színművészről, akit a miskolci színház közönsége is megismerhetett az elmúlt évadban.

Miskolc - A hírt e-mailben küldték szerkesztőségünknek Brassai Tóth János színművészről, akit a miskolci színház közönsége is megismerhetett az elmúlt évadban.Az édesapa nem kívánt többet közreadni fia balesetéről, mint amit a rendőrség honlapján közzétett: „Felcsút térségében egy busz és egy személygépkocsi ütközött. A rendőrök Szár és Etyek irányába terelik a forgalmat. Az elsődleges adatok szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. június 11-én 14 óra 40 perckor a 811-es számú út és a 8126-os számú út kereszteződésében, Felcsút térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint, eddig tisztázatlan körülmények között, egy busz és egy személygépkocsi ütközött.”

Brassai Tóth János a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatójaként a 2014–15-ös évadban játszott a Kövek, a Parasztopera, Robin Hood című darabokban és a Frontátvonulásban.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában