Helyi közélet

2015.06.20. 14:12

Ragyog a felsőzsolcai sportközpont épülete

Felsőzsolca - Két évvel ezelőtt történt a „kezdő sípszó”, pénteken pedig az avatóünnepség zajlott.

Felsőzsolca - Két évvel ezelőtt történt a „kezdő sípszó”, pénteken pedig az avatóünnepség zajlott.A Felsőzsolca Városi Sport Club pályáján pénteken délelőtt szinte többen voltak, mint egy labdarúgó-mérkőzésen. A projektzáró ceremóniára eljöttek a meghívottak és a helyi vezetők, az idősek és a fiatalok, a sportvezetők és a sportolók egyaránt. Valamennyien örülhettek: célba ért az önkormányzat több mint két esztendővel ezelőtt indított pályázata, amely a funkcióbővítő fejlesztés elnevezést kapta.

Háromszázegymillió

– A kivitelezés 2014 májusában kezdődött – mondta dr. Tóth Lajos polgármester, aki köszönetet mondott a tervezőknek és az építőknek egyaránt, majd így folytatta: – Öt évvel ezelőtt részletes koncepciót készítettünk, ennek köszönhetően egymilliárd forintot költhettünk beruházásainkra, a mostani projekt bekerülési összege pedig háromszázegymillió volt.

A nemzetiszínű szalagot a városvezető mellett Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és dr. Pataki Anett jegyző vágta át, majd a jelenlévők bejárták a minden igényt kielégítő, emeletes öltözőépületet, amely – a testkultúra képviselőinek legnagyobb örömére – kívülről-belülről ragyog.

ÉM-KT

A projektről

A sportközpont mellett a projekt tartalmazta a Béke utcában lévő kerékpársáv és a játszóterek építését, a polgármesteri hivatal, a szolgáltatóház és a térfigyelő kamerarendszer felújítását, továbbá a forrásból jut a helyi egyesületek és a civil szervezetek rendezvényeire is.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában