Helyi közélet

2015.06.02. 13:12

Lezajlott a Platán Szépe Gyermek Szépségverseny

Miskolc - Május 30-án megrendezésre került a miskolci Platán Szépségszalonban a PLATÁN SZÉPE nevű Gyermek Szépségverseny 2015, melyre sokan jelentkeztek Facebook oldalukon, valamint személyesen.

Miskolc - Május 30-án megrendezésre került a miskolci Platán Szépségszalonban a PLATÁN SZÉPE nevű Gyermek Szépségverseny 2015, melyre sokan jelentkeztek Facebook oldalukon, valamint személyesen.Nyereményekben Támogatóink is voltak, és az általunk felajánlott és vásárolt játékok.

A szalont egy 20 éves lány üzemelteti, aki a Miskolci Egyetem 2. éves EÜ hallgatója - később Sonográfus-ként szeretne elhelyezkedni. Ő egyben vállalkozó is fiatalkora ellenére, 4 hónapja elvégzett egy Okleveles 3D-s műszempilla építő tanfolyamot Budapesten - mert úgy gondolja manapság itt Borsod megyében több lábon érdemes állni - amivel szabadidejében szeret foglalkozni.

Kollégái: M. Hajnalka és Sz. Gergő fodrászok, és K. Klára , Sz. Renáta kozmetikusok, a körmös anyuka felelt a kislányok szép körmei és a csillámtetoválásokért.

Ők a nevezési díjban foglaltak szerint készítették a nevező gyermekeknek a frizurát, sminket, köröm szépítést és csillámtetoválásokat.

Nehéz volt az indulás, "...de akire mindig számíthattam anyagiakban és építő jellegű tanácsokban, az a nevelő apukám B. Zoltán aki Németországból nyújt segítő jobb kezet. Köszönettel tartozom a sok segítségért keresztapámnak és anyukámnak." - mondja a tulajdonos.

Helyezések:

1. Helyezett: Nagy Estella, 1. Udvarhölgy: Csikja Melissza, 2. Udvarhölgy: Hudák Dalma

Közönség szavazat nyertese: Fazekas Zoé

Miss Sport: Kazai Gréta

Miss Angel: Grebely Bianka Kiara

Miss Birthday: Szabó Amanda (+ haj)

Legszebb Hajai voltak: Lakatos MIrella,Lakatos Rebeka és Dorina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában