Helyi közélet

2015.06.17. 18:12

Kiránduljon velünk Sátoraljaújhelyre!

Sátoraljaújhely - Ha egy kis feltöltődésre vágyik, tartson velünk a Zemplénbe!

Sátoraljaújhely - Ha egy kis feltöltődésre vágyik, tartson velünk a Zemplénbe!

Június 20-án, szombaton egynapos buszos kirándulásra hívjuk olvasóinkat Sátoraljaújhelyre. A kora reggeli indulást követően a Zemplén Kalandparkba érkezünk: itt található Magyarország leghosszabb libegője és bobpályája. A kirándulás résztvevői (minimum 15 fő esetén) 20% kedvezménnyel vehetik igénybe az élményelemeket (kivétel: az új „Sólyom” és „Dongó”). A Magas-hegy csúcsán lévő kilátóból csodálatos panoráma tárul elénk, a hegyek, Sátoraljaújhely városa, Hegyalja, a Bodrogköz és Szlovákia. Továbbhaladunk a XIII. Nemzetközi Vad- és Hal­ételfőző verseny helyszínére, Széphalomba, ahol az ínycsiklandó falatok mellett érdekes programokon vehetünk részt: koncertek, solymászbemutató, svájci alpesi kürtösök. A főzőverseny zsűrijében ott lesz Mátyás Rudolf Oscar-díjas mesterszakács és Sági Szilárd sztárszakács.

Kazinczy-portré kupakból

Ebéd után – melyet a részvételi díj tartalmaz – szabadprogram keretében megtekinthető A Magyar Nyelv Múzeuma és a Kazinczy Ferenc Emlékcsarnok, ahol látható a Múzeumok éjszakájára, négy település közreműködésével készülő óriási, kupakokból alkotott Kazinczy-portré is.

Részletes tájékoztatás az utazásszervező partnerünktől kérhető: Expert-Holiday Utazási Iroda 46/780-450, [email protected] Eng. szám: U-001257. Jelentkezési határidő: június 17. (szerda) Részvételi díj: 3990 Ft/fő. További információkat az Észak ügyfélszolgálatán (Miskolc, Zsolcai kapu 3.) is kérhet.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában