Helyi közélet

2015.06.25. 09:58

Interjú: Voksán Virág

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Voksán Virág volt, aki többek között mesélt amerikai útjáról is a miskolci hallgatóknak/olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Voksán Virág volt, aki többek között mesélt amerikai útjáról is a miskolci hallgatóknak/olvasóknak.

Szabi: Nemrég érkeztél haza az Államokból, merre jártál pontosan és mi minden történt Veled a kint töltött hetek alatt?

Voksán Virág: Főleg Miamiban voltam, a 2015-ös WMC-re kaptam felkérést, 2 neves kinti klubban is játszottam, az egyik egy délutáni Yacht club nyitott étterme és szórakozó helye egyben, a másik pedig Miami top klubjainak egyike volt South beachen. Volt 2 fotózásom is a kinn tartózkodásom alatt, egyikük egy amerikai fotóssal, természetesen ezek szigorúan ruhás, max. bikinis képek voltak. :) Kinn tartózkodásom utolsó hetében pedig barátnőmmel átvezettük egész Amerikát keresztben! :) Miamitól Los Angelesig, hihetetlenül kaland és élmény dús 6 napban volt részünk, melynek éjszakáin tipikus amerikai motelekben szálltunk meg. Régi álmom volt ez is, csak úgy mint a Miami Winter music Conference-en fellépni, hiszen ez a világ egyik legrangosabb dj találkozója.

Szabi: A neves Winter Music Conference-en is részt vettél, milyen volt idén Miami?

Voksán Virág: Bár a WMC alatt nyilván az EDM vonalé a főszerep Miamiban (meg úgy általánosságban is Amerikán belül talán Miami és Las Vegas a leginkább "nyitott" az EDM-re), de a Deep house is egyre nagyobb teret kap. Amint vége a konferenciának bizony erőteljesen érvényesül a tipikus "amerikai álom", azaz a kommerszebb, poposabb vonal. Nagyon népszerű és gyakori az ún. "open format" dj, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy az adott dj konkrétan vegyíti a stílusirányzatokat és hol egy-egy r n b zenét tesz fel, aztán hirtelen vált house-ra, majd egy kis hip-hop és így tovább. A "trap" stílust eddig annyira nem találtam szimpatikusnak, viszont Los Angeles-be átérve még többet találkoztam vele a szórakozóhelyeken és már már megkedveltem. :)

Szabi: Várható-e a közeljövőben, vagy még idén friss megjelenésed?

Voksán Virág: Tervben van saját megjelenés, bár körülbelül 1 hónapja vagyok újra itthon január óta, és hát mondanom sem kell hogy minden a nyakamba szakadt és kb. most kezdem csak utolérni magam. Rengeteg a média szereplésem/felkérésem is, ezeknek is próbálok eleget tenni.

Szabi: Nyár, tervek?

Voksán Virág: Nyáron több külföldi fellépésem/turném is lesz: július elején rögtön bekezdek egy már már éves tradícióvá vált horvátországi turnéval, Montenegróba is átruccanok játszani, illetve a környező országok közül szívem egyik csücske Szlovákia sem maradhat ki, valamint egy neves újonnan nyílt bécsi klubba is kaptam meghívást. Egy kis bónusz hír a fővárosi rajongóimnak, hogy Július 25-én végre újra találkozhatnak velem és hallhatnak Budapesten a RIO-ban. :) Természetesen kis hazánkat keresztbe kasul járom, továbbra is ezen fellépések mellett/alatt/között/fölött. :)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Virág, további Sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában