Helyi közélet

2015.06.11. 20:37

Interjú: Náksi Attila

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Náksi Attila volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Náksi Attila volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved Attila?

Náksi Attila: A Stereo Palmaval rengeteg buliban játszottam, itthon és külföldön egyaránt.Készült egy pár remix és bootleg is, ilyen például a Stereo Palma Vs Bryan Adams - Summer Of 69

(Stereo Palma - AudioJackz Bootleg) nóta. Formálódik az új saját nóta is, de sajnos rajtam kívül álló problémák miatt ez áttolódott őszre,mármint a megjelenése,de akkor érkezik az új Stereo Palma dal, amit egy nagyon nagyon jó angol énekesnő fog énekelni, viszont ez egyenlőre legyen még titok..:) Ősszel kiderül, addig is 100% Nyár! :)

Szabi: Ha már nyár, milyen lesz a szezonod?

Náksi Attila: Sok szabadtéri buliban és fesztiválon leszek jelen, amit nagyon élvezek, hiszen ezeknek a rendezvényeknek mindig kiváló az atmoszférája. Amit nagyon várok, az az idei Balaton Sound-os fellépésem, hiszen az első napon a nagyszínpadon olyan line up-ban fogok zenélni, mint Showtek, Nicky Romero, Axwell & Ingrosso akiket szerintem senkinek sem kell bemutatni, hiszen a világ minden pontján hatalmas bulikat csapnak. De a Szigeten is jelen leszek idén és ahogy említettem több kisebb nagyobb szabadtéri partyn ott lesz a Stereo Palma. Ami pedig érdekes még,hogy a tavalyi évben jött sok olyan felkérés,mi lenne,ha játszanék régi Soho Party, vagy Náksi&Brunner dalokat is... Volt a Total Dance fesztivál két alkalommal,ami fantasztikus élményeket adott,hiszen több ezer ember gyűlt össze a Hungexpon és bulizott a régi nagy slágerekre. Egyszóval hidegrázós érzés volt átélni. De nemrég Miskolcon is játszottam klasszik zenéket.:) Jó látni ezeken a bulikon olyan régi arcokat akiket már nem látsz minden hétvégén bulizni, hiszen családos emberek, vagy esetleg már nem is laknak Magyarországon. Tehát picit skizofrén az én helyzetem, mert a Stereo Palma bulikra abszolút a fiatalok járnak inkább. Rengetek főiskolás buliban zenélek és zenéltem, ott pedig a ma és a holnap slágerei azok, amire buliznak az emberek. Mikor pedig valaki azt látja a plakáton, hogy Náksi Attila, akkor ott a régi kedvencek fognak előkerülni. Hozzám leginkább viszont az előremutató Stereo Palma vonal áll közelebb.

Szabi: Mi újság kiadói szinten?

Náksi Attila: Csinálom a saját kiadómat, A Dance Maniat ahol kizárólag elektronikus zenével és inkább a bedroom producerek dolgainak kiadásával, meg a saját dolgainknak a kiadásával foglalkozunk elsősorban digitálisan. Illetve dolgozom egy barátommal közösen, aki a Gold Record tulajdonosa. Csináltunk egy elektronikus label-t a Viang-ot, ahol van lehetőség klipet készíteni vagy nagyobb költségvetésű produkciókkal elindulni,hosszabb távra tervezni, szóval felépíteni egy teljes project-et. Hamarosan itt jelenik majd meg többek között Roberto Rios új zenéje is.

Szabi: Tervek?

Náksi Attila: Nem sok időm marad a zenélés és a háttérmunkán kívül másra... A családommal foglalkozom természetesen, van két szép kisfiam, akik olyan gyorsan nőnek, hogy lassan már ők fognak zenélni és nem Apa.:) Élénken érdeklődnek a zene iránt, sőt saját kis ötleteket valósítanak ilyen fiatalon. De ennek a generációnak ez már természetes dolog. Én semmit sem fogok erőltetni, ha tetszik nekik akkor csinálják, segítek majd nekik,de inkább fedezze föl maga a dolgokat,mert attól lesz izgalmas és igazi az egész.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Attila! További sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában