Helyi közélet

2015.05.30. 13:06

Interjú: Bricklake

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a népszerű Bricklake volt, aki minden fontos információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a népszerű Bricklake volt, aki minden fontos információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Bricklake: Mostanság a stúdiózás kicsit háttérbe szorult a sok fellépés miatt és csak azt veszem észre, hogy lassan nyár van, aztán még nem jött ki az a zene, aminek már rég meg kellett volna jelennie..:) Megnyugtatok azért mindenkit, hogy már úton van és hamarosan hallható állapotba hozom. Egy tipikusan nyári nóta lesz mint a "Don t you mind" is volt, mindenképp rádióbarát köntösben... Viszont nem érzelmes, hanem inkább a nyári életvidám hangzás fellelhető meg majd benne. Klip is várható a dalhoz, de ez még bennem sem állt össze... Van egy csapat akikkel dolgozom, így biztos vagyok benne bármilyen videó is fog készülni, abban nem fognak csalódni a nézők és a hallgatók. Sean Darin barátommal szintén folyamatos a közös munka, szóval nem sokat unatkozom.

Szabi: Emlékezetes fellépéseid melyek voltak/lesznek mosanában?

Bricklake: A Főhe Nyíregyházán elég jól sikerült,amiről egy remek videót is kiraktam a Facebook oldalamra. Nyáron pedig jön a fesztiválszezon, így megtalálható leszek a Sziget, Balaton Sound, Volt fesztiválokon, valamint lesznek egyetemi fesztiválok is, ahol eddig még nem játszottam, de idén fogok. Pörgős nyaram lesz, de ez az ami éltet, szóval nincs okom panaszra. :) Júliusban egy kis szabadságot is beiktattam azért, hiszen kell a feltöltődés.

Szabi: Tervek?

Bricklake: Szeretnék még vagy három zenével kijönni idén, szóval a stúdiózás mindenképp a tervek között szerepel. A most megjelenő dalom is inkább külföldre orientált nóta lesz, persze szeretném, ha a magyar rádiók is játszanák, ezáltal még több ember megismerné. Akadnak remix-felkérések is, viszont most nem az van napirenden, hanem inkább a saját image erősítése. Chris Lawyer barátommal is vannak terveink a jövőre nézve,amint aktuális lesz elsőként számolok róla be neked Szabi.

Szabi: Köszönöm Dávid! További sikereket Neked!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában