Helyi közélet

2015.04.29. 17:36

Nagytestű pontyok, afrikai harcsák Ózdon

Ózd - Jelentős mennyiségű, 2-4 kg-os pontyot telepítettek az ózdi Csónakázó-tóba, rövidesen pedig afrikai harcsákkal is bővül a halállomány – mondta el kérdésünkre Borbás Péter, üzemeltető, aki számos programmal szívesíti az idei esztendőt is.

Ózd - Jelentős mennyiségű, 2-4 kg-os pontyot telepítettek az ózdi Csónakázó-tóba, rövidesen pedig afrikai harcsákkal is bővül a halállomány – mondta el kérdésünkre Borbás Péter, üzemeltető, aki számos programmal szívesíti az idei esztendőt is. Szinte nem múlik el hónap rangos horgászverseny nélkül: a jövő hét végére szlovákok bérelték ki a tavat, de a katasztrófavédelem országos horgászversenyének is Ózd ad majd otthont. Emellett lesz kétnapos pontyfogó, és saját házi kupa is.

- Nem csak a sporthorgászokra gondolunk, hanem azokra is, akik a szabadidejüket a tó partján szeretnék eltölteni – tette hozzá Borbás Péter. – Ezért több szalonnasütőt és esőbeállót építünk, amit a későbbiekben bárki használhat majd. Csupán annyi kérésünk van feléjük, hogy a szemetet szedjék össze maguk után.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában