Helyi közélet

2015.04.17. 15:40

Közlemény - Fidesz-KDNP: Egy MSZP-s politikus hőbörgése Miskolcon

Miskolc - Simon Gábor, az MSZP városi elnöke, csütörtökön, a legnagyobb nyilvánosság előtt minősített illetlen szavakkal egy hölgyet.

Miskolc - Simon Gábor, az MSZP városi elnöke, csütörtökön, a legnagyobb nyilvánosság előtt minősített illetlen szavakkal egy hölgyet.

Simon elég régóta küszködik a politikában ahhoz, hogy igazán leeshetett volna már neki: a szóvivő véleményközlő és nem véleményformáló személy.

Simon tegnapi nyílt színű hőbörgése ezért oktalan.

Simon nyíltan bemutatott hőbörgése pedig azért igaztalan, mert annak idején az Avas Szálló eladását, igenis a Miskolcot vezető nagykoalíció túlnyomó többségét alkotó miskolci szocialista politikusok forszírozták. A szavazásnál pedig a többségben lévő miskolci MSZP-s politikusok "igenjei" döntötték el végül az Avas Szálló sorsát.

- Soós Attila, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője -


Miskolc - "Azt hazudta az Avas Szálló ügyében szerdán kiadott közleményében Koczák Szilvia, a városháza szóvivője, hogy a városvezetésnek sikerült visszaszereznie azt, amit a szocialisták a múltban elherdáltak." tovább »

Miskolc - 18 év után véget ért a miskolci belváros egyik legmeghatározóbb épületének kálváriája. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában