Helyi közélet

2015.04.29. 17:36

Évtizedes a motorosok Arlóban

Arló - Május 8-a és 10-es között ismét motorosokkal népesül be az arlói tó-partja. Ebben az esztendőben is a Súvadás-Liget lesz a helyszíne az Easy Wanderers Motoros Baráti Kör által rendezett motoros bulinak.

Arló - Május 8-a és 10-es között ismét motorosokkal népesül be az arlói tó-partja. Ebben az esztendőben is a Súvadás-Liget lesz a helyszíne az Easy Wanderers Motoros Baráti Kör által rendezett motoros bulinak. Jövő pénteken a vendégek fogadását követően a jó hangulatú szalonnasütést tartanak, szombaton viszont ettől jóval sűrűbb a program.

Délután négy órától egy nagyszabású felvonulás lesz Ózd belterületén, ami a Városközponti Nagyparkolóból indul, és a város számos pontját érinti. Ezután a karaván visszatér Arlóba, ahol több koncerten is szórakozhatnak a résztvevők. Az est során fellép az AB/DC, a Jameson’s Pub és a Viharcsillag Zenekar is. A rendező ózdiak a korábbinál is jobban készülnek a jövő hét végi eseményre, hiszen ebben az esztendőben ünneplik fennállásuk tizedik évfordulóját.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában