Helyi közélet

2015.04.11. 10:36

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. április 10-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az ózdi járőrök két férfival a távoltartó határozat szabályinak megszegése, míg a miskolci egyenruhások egy nővel tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe. A német hatóságok M. Sándor 34 éves miskolci lakosnak a Schengeni Információs Rendszeren keresztül kérték az elfogását és a kiadatási letartóztatáshoz szükséges intézkedések megtételét.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 13 esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában