Helyi közélet

2015.03.15. 20:14

„Ne színészkedj!”

Miskolc, Szirmabesenyő - Összesen három doboz sör repült a szirmabesenyői futballpályán a vendégjátékosok felé.

Miskolc, Szirmabesenyő - Összesen három doboz sör repült a szirmabesenyői futballpályán a vendégjátékosok felé.

A Miskolci Rendőrkapitányság rendbontás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást L. Zoltán 31 éves szirmabesenyői lakossal szemben.

Az eljárás adatai szerint nevezett 2015. március 14-én 15 óra 45 perckor, a településükön megrendezett megyei másodosztályú futballmérkőzés második félidejében – a nézőktől elzárt területre - a pályán egy becsúszó szerelés miatt földre került vendégjátékos felé bontott állapotú sörösdobozt dobott.

Mivel a bedobott tárgy veszélyeztette a játékosok testi épségét, a felfokozott hangulat miatt a vendég tréner biztonsági okból az öltözőbe küldte csapatát. A játékvezető végül a 65. percben félbeszakította és lefújta a mérkőzést.

A rendbontót a kiérkező járőrök azonosították, elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. L. Zoltán gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 18. fordulójában hét meccset játszottak szombaton. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában