Helyi közélet

2015.03.10. 13:59

Lezárt ügyek: Kifosztotta kétéves unokahúgát a homrogdi férfi

Homrogd, Szikszó - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Homrogdon kifosztotta a rábízott, védekezésre képtelen, két éves unokahúgát.

Homrogd, Szikszó - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Homrogdon kifosztotta a rábízott, védekezésre képtelen, két éves unokahúgát.Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrse B. István 19 éves homrogdi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Homrogdon egy családi házban 2015. március 9-én 9 óra után a rábízott két éves unokahúga arany fülbevalóját lopási szándékkel kivette annak füléből, melyet később értékesített.

A bejelentést követően a rendőrök két órán belül elfogták, a rendőrőrsre előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

Az ügyben indított nyomozást a Szikszói Rendőrőrs 2015. március 10-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában