Helyi közélet

2015.02.09. 11:56

Interjú: Mary PopKids

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei szombat este a Mary PopKids együttes három oszlopos tagja Saci, Sanyóca és VQ voltak, akik megosztottak minden fontos információt a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei szombat este a Mary PopKids együttes három oszlopos tagja Saci, Sanyóca és VQ voltak, akik megosztottak minden fontos információt a miskolci hallgatókkal.Szabi: Hogyan éreztétek magatokat Miskolcon a Kocsonya Farsangon, milyen emlékeket őriztek a városról?

Mary PopKids: Nagyon jól éreztük magunkat a hideg idő ellenére, hiszen a közönség zseniális volt és felmelegítettek minket a szeretetükkel.:) Külön öröm számunkra és nagyon jó érzés, hogy egy 6 éves kisfiút is a közönség soraiban köszönthettünk aki a fellépés alatt végig kitartott mellettünk, szóval semmi okunk nem lehet panaszra. Jó emlékeink vannak amúgy Miskolcról, hiszen nyáron az EFOTT-on egy remek bulit csaptunk és a Helynekemben is nagyon jól éreztük magunkat amikor ott zenéltünk. Szeretünk hozzátok jönni! A Veres családot pedig külön meg szeretnénk említeni, akik legutóbbi fellépésünk alkalmával vendégül láttak minket és egy hatalmas élménnyel lettünk általuk is gazdagabbak.

Szabi: Picit kanyarodjunk vissza 2014-re, milyen évet zárt a csapat?

Mary PopKids: Elmondhatjuk, hogy a tavalyi év volt a Mary PopKids együttesnek a csúcspontja és a legnagyobb kiugrási időszaka is. Megnyertük a Nagy-Szín-Pad tehetségkutató versenyt és ennek köszönhetően nagyon sok lehetőséget kaptunk tavasszal és nyáron is egyaránt. Játszottunk a VOLT nagyszínpadon, a Sziget nagyszínpadon és tulajdonképpen minden kiemelt fesztiválon. Tavaly jött ki az eslő nagylemezünk is, ami a "The Blue Inside" címet viseli, 12 track szerepel az albumon és leginkább egy válogatás lemez lett, hiszen sosem adtunk ki hanganyagot. Hat szám régebbi dal volt, a másik hatot pedig tavasszal írtuk. Lementünk Fonyódligetre barátunkhoz Bercihez és megcsináltunk hat dalt... Ott voltunk pár napig és csak stúdióztunk. Klip terén a "Nightdrive" egy régebbi videó, most ősszel pedig elkészült a Runawayhez is egy anyag, amiben nem a történet dominál, hanem a képi világ.

Szabi: Mi inspirál titeket?

Mary PopKids: Éppen ami jön. Az élet, szerelemtől elkezdve, filmek, életperiódusok.Nagyon sok minden. Azt mondhatnánk, hogy élet az inspiráció a zenében, és nincsenek korlátok ebben.

Szabi: Tervek?

Mary PopKids: Világítós jakuzzi a helikopteren, de 16 fős. Fontos, hogy 16 fős, mert, ha ennyit mondanék, hogy jakuzzi egy helikopteren, akkor sokan a 6 fősre gondolnának. De 16 fős, és egybeépítve 16 fős. Csili-vili lámpákkal, meg pultokkal, amik olyanok, hogy hidegen tartják az italokat és mindenképp legyenek benne hangfalak is. :) Komolyra fordítva a szót, idén ki szeretnénk hozni egy kis EP-t amivel kijön pár klip, mindez pedig tavasz folyamán várható. Nemrég volt egy szülinapi koncertünk az A 38 Hajón ami egy 5-éves szülinapi koncert volt és amit elneveztünk picit egy korszaklezáró koncertne. Szeretnénk lezárni a Blue Inside korszakot és új számokon dolgozni. Addig is "Vidámság, őrültség, buli, profizmus, alázat." ezek azok a dolgok amiket idén is szem előtt tartunk! :)

Szabi: Köszönöm srácok! További sikereket!

Mary PopKids: Köszönjük Szabi! Neked is hasonlókat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában