Helyi közélet

2015.02.14. 18:06

Forgács kupa 15. alkalommal

Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - Ismét a fővárosba került a vándorkupa.

Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - Ismét a fővárosba került a vándorkupa.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. február 7-én tizenötödik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget – az elmúlt évhez hasonlóan - idén is a Budapesti Rendőr Sportegyesület csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át. A hazai csapat a hatodik helyen végzett.

Végeredmény:

  • Budapesti Rendőr Sportegyesület
  • Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
  • Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság
  • Az emlékversenyt megtisztelte jelenlétével dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány, Ruszkai József r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, dr. Kalapos István r. alezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, Vincze P. Márton, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjának igazgatója, dr. Berta László nyugállományú r. vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság volt Bűnügyi Főigazgatója, egykori megyei rendőr-főkapitány, valamint Bráz György, Tiszaújváros polgármestere is.

    - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában