Helyi közélet

2015.01.16. 17:57

Közeleg az esküvői láz

Miskolc - Január 24-25-én rendezik meg a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásárt az ITC-ben.

Miskolc - Január 24-25-én rendezik meg a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásárt az ITC-ben.

Az északi régió legnagyobb esküvői kiállítása az elmúlt évtized alatt igazi várt és elvárt esemény lett az esküvőre készülők körében, mely kihagyhatatlan, ha valaki úgy szeretne az esküvőjére készülni, hogy mindent elkövetett, hogy megtalálja a legjobbat.

Hatalmas választék

A szervezők célja több mint egy évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, jellemzően komoly kedvezményekkel tudnak hozzájutni az áhított szolgáltatáshoz. Érdemes tehát megvárni ezt a január 24-25-i hétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel, hisz egy-egy elkapkodott döntés után itt meglátni a hatalmas választékban az igazit akár kinézetben, akár meglepően kedvező árban, kellemetlen és zsebbe vágó lehet. Miskolc eredeti Esküvői Kiállítása híres arról is, hogy a kétnapos rendezvényre a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától is érkeznek nagy számban kiállítók, akik erősen megpezsdítik a megye esküvős életét, rengeteg újdonságot hoznak. A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás is várja a látogatókat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában