Helyi közélet

2015.01.13. 19:39

Interjú: Dynamic & Curtis

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei szombat este a platinalemezes Dynamic & Cutris voltak, akik meséltek a kezdetekről, a közös munkáról és a jövőbeli tervekről is a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei szombat este a platinalemezes Dynamic & Cutris voltak, akik meséltek a kezdetekről, a közös munkáról és a jövőbeli tervekről is a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Hogyan jött a közös munka,és mit kell tudnunk ez elmúlt évről?

Dynamic: Alapvetően szerintem az én életem egy nyitott könyv volt mindenki számára 2014-ben. Ezt decemberben kitaláltam magamnak, előtte se mikrofon se semmi... Elvoltam, mint bárki más az autóban, énekelgettem, rappelgettem, aztán rájöttem, hogy én ezt ki szeretném próbálni és csinálni akarom. Hozzáteszem, ezt hobbinak tekintem a mai napig, nem akarok ebből élni, soha nem is volt ez a célom. Megkerestünk tehát olyan előadókat, akik számomra vagy a múltbeli vagy a jelenbeli hősök voltak. Így jött első körben Ganxsta Zolee ,második körben Majka & Curtis, később pedig az Animal Cannibals. Aztán úgy alakult ez a dolog, hogy akik komolyabban is mellettem maradtak, mert megismertük egymást emberként is és azt gondolom barátok is lettünk az a Zolee és Curtis lett. Attila (Curtis) nagyon sok dalt írt nekem a lemezre, talán ő írta a legtöbbet azt hiszem. Sokan kérdezték az elején, miért nem én írom magamnak a szövegeket..? Erre röviden azt mondanám, hogy az első év az "ismerkedésé" volt, idén már ebben is lesznek változások! Attival most tervezünk egy közös nótát más apropóból kifolyólag, ahol a saját részemnek a szövegét szigorúan én fogom írni. Szóval az első album megszületett, Curtis nagyon hatásos és hathatós közreműködésével, ami jelenleg ott tart, hogy tripla platina. 10 dal van a lemezen, plusz a remixek, tehát összesen 20 tracket tartalmaz és a 10 dalból 9-hez már klip is tartozik, de az utolsóhoz is készülőben van.:) Stílusilag nagyon nagyon vegyes lett a rap műfajon belül. Az undergroundtól a teljesen mainstreamebb gangster rappen át, populárisabb alapok, dupstep alapok is megtalálhatóak benne. Egy nagyon jó példa rá a lemez, hogy a rap zenén belül is lehet valami változatosat csinálni, alkotni és kell is. Az új lemez pedig 2015 novemberében várható majd.

Szabi: A "Mértéktelen" nevet viselő turnétok elején vagytok, mit kell tudnunk erről?

Dynamic & Curtis: Ez egy 26 állomásos club turné, aminek a legvége majd egy budapesti nagykoncerttel lesz megkoronázva. Eddig 3 helyszínt érintettünk és elmondható, hogy a közönség nagyon jól vette a dolgot, hiszen mindenhol telt ház és hatalmas buli lett az este vége. Próbálunk visszaadni a közönségnek mi is valamit, ezért viszünk magunkkal rengeteg ajándékot, amit a party közben a lelkes közönség magáénak is tudhat minden egyes fellépésünkön. Élvezzük minden percét a közös munkának és a fellépéseknek, reméljük a soron következő bulikon is sok mindenkivel fogunk találkozni és bulizni. :)

Szabi: Tervek?

Curtis: Idén szeptemberben jön ki nekem is egy új lemezem,amin lesz pár közreműködő, többek között Dynamic vagy BLR barátom akivel már régóta nem volt közös dal, valamint Peti is megtalálható lesz rajta. "Rap Biblia" néven lát majd napvilágot, szóval nyár végén már elérhető lesz mindenki számára. Valamint a Majkával megtisztelt minket Ganxta Zolee és rajta vagyunk Tribute lemezen, ami a 20 éves jubileumi kiadvány. Elkészült egy swing lemez, ahol a régi dalok kaptak új köntöst, szóval nincs pihenés.:) https://www.facebook.com/Curtis4ker

Dynamic: Egyre jobban szeretem csinálni és már most várom a következő fellépést, hogy menjünk és a közönség előtt legyünk. Persze nekem még van mit fejlődni, de Curtis sokat segít mindenben, hiszen igazi profi zenész és ezáltal sok mindent tud az ember tanulni tőle. A dalok folyamatosan készülnek és rengeteg terv van még bennem, ami idén remélem meg is fog valósulni. Addig is minden fontos információ a Dynamic facebook oldalon elérhető (https://www.facebook.com/dynamiclive).

Szabi: Köszönöm Srácok! További Sikereket Nektek!

Dynamic & Curtis: Köszönjük Szabi Neked is minden jót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában