Helyi közélet

2015.01.15. 15:17

Drogprevenciós előadás Edelényben

Edelény - Edelényi fiataloknak tartott előadást a helyi rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője.

Edelény - Edelényi fiataloknak tartott előadást a helyi rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője.Az edelényi Gézengúz Biztos Kezdet Gyerekházban tartott előadást 14 és 35 év közötti fiataloknak 2015. január 13-án Szabó Péter r. főtörzsőrmester az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője.

Az előadás témája - a drogok mellett - a fiatalok által leggyakrabban elkövetett bűncselekmények és azok szankciói, a segélyhívók megfelelő használata és a tankötelezettséggel kapcsolatos legalapvetőbb ismeretek voltak.

A drogprevenciós összekötő felhívta a figyelmet a "biofű", "herbál" és más manapság elterjedt kábító hatású, sok esetben ismeretlen eredetű pszichoaktív szerek rendkívüli egészségkárosító hatására.

A helyi fiatalok aktívan vettek részt a tréningen, melynek végén a nyomozó kérte a jelenlévőket, hogy bármilyen rendőrséget érintő kérésükkel, problémájukkal bizalommal forduljanak hozzá vagy kollégáihoz.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában