Helyi közélet

2015.01.22. 09:48

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Miskolc, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Kazincbarcika, Miskolc, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. január 21-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrsének járőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor 2015. január 21-én 20 óra 15 perckor Miskolcon, az Üteg utcán ellenőrzés alá vontak egy BMW típusú személygépjárművet. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a gépjármű sofőrjét, V. Gábor 23 éves miskolci lakost a Miskolci Rendőrkapitányság a gépjárművezetéstől 2015. április 24-ig jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a szabálysértőt a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

A kazincbarcikai és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy férfival szintén járművezetés az eltiltás hatálya alatt, míg a miskolci egyenruhások további két fővel tulajdon elleni szabálysértés - bolti lopás - miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában