Helyi közélet

2014.11.13. 07:59

Illyés már a Sportcentrumot is irányítja

Miskolc - Szász László 14,5 hónapon át tudta vezetni a tavaly áprilisban létrehozott ernyőszervezetet.

Miskolc - Szász László 14,5 hónapon át tudta vezetni a tavaly áprilisban létrehozott ernyőszervezetet.Az Észak-Magyarország szerdán délelőtt úgy értesült, hogy személyi változások történtek a tavaly április 18-án alapított Miskolci Sportcentrum Kft.-nél, amelynek feladatai közé az elmúlt időszakban többek között a dr. Kemény Dénes Városi Sportuszoda, a Diósgyőri Tanuszoda működtetése, üzemeltetése, valamint a Miskolci Városi Sportiskola Nonprofit Kft. tulajdonosi jogainak gyakorlása tartozott. Így szerdán délben, ezzel összefüggésben az alábbi a kérdéséket intéztük miskolci városházához:

Történt-e az elmúlt napokban, illetve van-e folyamatban olyan esemény, ami az önkormányzat tulajdonában lévő, sport szegmensbe tartozó cégeket, a Miskolci Sportcentrum Kft.-t, illetve a Miskolci Városi Sportiskola Nonprofit Kft.-t érinti, vezetői szinten, személyi változások tekintetében? Ha igen, akkor melyek ezek, miért történtek (mik az indokok)?

Néhány órával később, szerda este ebben a témában a következő közleményt adta ki Miskolc Megyei Jogú Város polgármesteri hivatala:

,,Lemondott a Miskolci Sportcentrum Kft. ügyvezetői posztjáról Szász László. A kft taggyűlése elfogadta lemondását. A sportvezető 2013 augusztusától látta el az ügyvezetői feladatokat. A Miskolci Sportcentrum Kft. ügyvezetői posztjára ideiglenes megbízással Illyés Miklóst, az MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjét nevezték ki. Illyés Miklós továbbra is ellátja a Sportiskola vezetését. Szász Lászlót, a város egyik kiemelt fejlesztési beruházásának, a Miskolci Atlétikai Centrum építésének koordinálásával bízták meg.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában