Helyi közélet

2014.10.15. 16:25

Közlemény – Parkolás, ügyfélszolgálatok, nyitvatartási rendek a szombati munkanapon Miskolcon

Miskolc - A 2014. október 18-i szombati munkanappal kapcsolatos, a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatait érintő információk.

Miskolc - A 2014. október 18-i szombati munkanappal kapcsolatos, a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatait érintő információk.

Közös ügyfélszolgálatok

A Miskolc Holding Zrt. Szemere utca 5. szám alatt található közös ügyfélszolgálati irodája (MIHŐ Kft. – MIVÍZ Kft. – MIK Zrt.) október 18-án, szombaton zárva tart. Ezt megelőző napon, pénteken a MIHŐ Kft. és a MIK Zrt. ügyfélszolgálata 8-tól 17 óráig, a MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálata 8-tól 12 óráig tart nyitva. A pénztár a MIHŐ Kft. és a MIK Zrt. esetében 16:45-ig várja az ügyfeleket, a MIVÍZ Kft. pénztára 11:45-ig tart nyitva.

Parkolás

A munkanap áthelyezés miatt a Régió Park Miskolc Kft. felszíni parkolóiban és a Régiposta utcai parkolóházban október 18-án, szombaton munkanap szerint – 8-tól 18 óráig – kell fizetni a parkolásért, kivéve az Európa téri mélygarázst.

A Patak utcai mélygarázsban továbbra is, egészen október végéig ingyenes a parkolás 7 és 18 óra között.

Állatkert, fürdők

A Miskolci Állatkert és a Selyemréti Strandfürdő a szokásos nyitvatartási rend szerint látogatható. A Barlangfürdő 9-től 18-ig tart nyitva, 18:30-tól 22:30-ig pedig esti szaunázással és szaunaszeánszokkal várja a vendégeket.

- Pásztor Imre, Miskolc Holding - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában