Helyi közélet

2014.10.03. 16:17

Körzeti megbízotti irodát avattak Körömben

Köröm - A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Köröm - A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője, valamint Tóth Tibor, a község polgármestere 2014. október 3-án új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Körömben.

A rendezvényen a szomszédos települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők, és meghívott vendégek mellett megjelent Ruszkai József r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Kalapos István r. alezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott átadási ünnepségen az iroda négy körzeti megbízottja – Jedlinszki Gábor r. zászlós, Berta László r. zászlós, Gedrus János r. főtörzsőrmester valamint Ládi Miklós r. törzsőrmester - az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiségeket.

A körzeti megbízottak Köröm község mellett a szomszédos Kesznyéten, Girincs és Kiscsécs településeken is szolgálati feladatokat látnak el. A körzeti megbízotti iroda illetékességi területén élő lakosság lélekszáma meghaladja a négyezer főt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában