Helyi közélet

2014.10.09. 13:42

Csipa és a Kisamerika, először Ózdon

Ózd - Éves szinten csupán három-négy élő fellépése van a Csipa és a Kisamerika elnevezésű formációnak.

Ózd - Éves szinten csupán három-négy élő fellépése van a Csipa és a Kisamerika elnevezésű formációnak. A Hooligans frontembere, Ördög Tibor és az Ózdról indult Jazzbanda, a Lucky Boys Dixieland Band frontembere, Varga Tibor hozta létre az új formációt. A Csipa és a Kisamerika csupán akkor tud összeállni, ha éppen a Hooligans programjába ez beépíthető. Ilyen lesz az október 10-ig nap, amikor a régi idők zenei hangzását hozza el a csapat az Olvasóba. A pénteken 20 órakor kezdődő koncerttel kapcsolatban Dancsok Tamás, főszervező elmondta: igazi különlegességet tartogat ez az este, elsősorban a jazz, a rock és a swing stílus kedvelőinek.

Elképzelhető az is, hogy a csapat fellép majd a jövő évi Jazzparádén, de a világszínvonalú produkciót már most érdemes megtekintenie a közönségnek. Egykori nagy slágerek és néhány Hooligans dal átirata is elhangzik majd ezen a napon az Olvasó falai között.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában