Helyi közélet

2014.09.15. 14:29

Úsztak is és áztak is a gumikacsák

Miskolc - Sok száz gumikacsa úszott a Szinván a II. Helynekem Kacsanapon.

Miskolc - Sok száz gumikacsa úszott a Szinván a II. Helynekem Kacsanapon.Az esős idő nem kedvezett a gumikacsák versenyének, de ennek ellenére is sikeres volt a második alkalommal megrendezett Helynekem Kacsanap. A programok már szombat délután megkezdődtek, a gyerekeket Bobó játszóházába várták, a Dolce Dance tánciskola salsa-bemutatót tartott, a látogatókat az East Side Acoustic koncertje szórakoztatta, és persze családi vetélkedők is várták az érdeklődőket. A Kacsanapon pedig nemcsak gumikacsa szerepelt, de kacsás finomságokat is kóstolhattak a vendégek. A Helynekemhez csatlakoztak a Szinva terasz vendéglátóegységei, így a terület Kacsazóna lett szombatra.

Verseny a vízben

A fő látványosság azonban a több száz gumikacsa versenye volt, akik ugyanis neveztek, azok kaptak egy rajtszámmal ellátott gumikacsát, amit elindíthattak a Nagyváthy János utcai Szinva hídnál. Az elrajtolt kacsákat pedig a Szinva teraszon várták a lelkes szurkolók.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában