Helyi közélet

2014.09.11. 14:46

Leszerelik, ami a lakókat zavarja

Miskolc - Megírtuk: a Diósgyőri vár megnyitásakor a környékbeli utcákon megállni tilos táblákat helyeztek ki, ezért az ott lakók nem mernek az utcán parkolni. Maradnak a táblák, vagy lekerülnek? - kérdeztük az önkormányzatot.

Miskolc - Megírtuk: a Diósgyőri vár megnyitásakor a környékbeli utcákon megállni tilos táblákat helyeztek ki, ezért az ott lakók nem mernek az utcán parkolni. Maradnak a táblák, vagy lekerülnek? - kérdeztük az önkormányzatot.- A Diósgyőri vár átadása előtt az illetékes szakember felülvizsgálta a vár környékének forgalmi rendjét azért, hogy az átadásra érkező látogatók minél zökkenőmentesebben el tudjanak jutni az ünnepség színhelyére és gond nélkül tudjanak parkolni - tudatta Koczák Szilvia szóvivő. - Az akkor kihelyezett táblák a várhoz való eljutást, a parkolást segítették, illetve azt szolgálták, hogy ne alakuljon ki torlódás. A nagy érdeklődés miatt megnövekedett az autósforgalom a várhoz vezető utcákban, így ezekkel a táblákkal szabályozzák, szabályozták a forgalmat. A napokban "zömében eltávolítják" azokat a kihelyezett táblákat, amelyeket az ott lakók zavarónak találnak.

ÉM-JLI


Miskolc - Megállni tilos táblák több diósgyőri utcában: "ott felejtették"? tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában