Helyi közélet

2014.06.12. 12:58

Közlemény - Népszerű volt a „country kisvonat”

Pálháza - Rendhagyó pünkösdi zenés, táncos vonatozásra hívott minden érdeklődőt az ÉSZAKERDŐ Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasútja.

Pálháza - Rendhagyó pünkösdi zenés, táncos vonatozásra hívott minden érdeklődőt az ÉSZAKERDŐ Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasútja.

Az ebből az alkalomból indított különvonat négy kocsiból állt. Minden korosztály képviseltette magát, összességében közel százan utaztak a szerelvényen. A jó hangulatról a Dancing Boots Country Linedance Club gondoskodott. A country zenét játszó, debreceni együttes egyik tagja szorosan kötődik a Hegyközhöz, így szívesen vállalták a nem hétköznapi felkérést. Már Pálházán, a szerelvény indulása előtt elkezdődött a műsor, azután pedig Kőkapuig folyamatosan szólt a zene. A program rendkívül nagy sikert aratott, az utasok nagyon jól fogadták a kezdeményezést. Bízom abban, hogy aki velünk utazott, egy életre szóló emlékkel távozott – foglalta össze Buday Péter, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Hegyközi Erdészeti Igazgatóságának vezetője.

- Vereb István kommunikációs tanácsadó, ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában