Helyi közélet

2014.06.10. 17:45

MSZP: se a Fidesz, se a Jobbik nem akar megoldást

Miskolc - „Ismét bebizonyosodott, hogy a miskolci társasházak, lakásszövetkezetek problémáit egyedül csak az MSZP akarja megoldani” – közleményben reagált a Jobbik felvetéseire Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.

Miskolc - „Ismét bebizonyosodott, hogy a miskolci társasházak, lakásszövetkezetek problémáit egyedül csak az MSZP akarja megoldani” – közleményben reagált a Jobbik felvetéseire Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.„A Fidesz nem áll a szocialisták törvényjavaslata mellé, amelyben azt indítványozzuk, hogy az Országgyűlés különítsen el 500 millió forintot a miskolci társasházak megsegítésére. Pedig a forrást is megjelöltük, azt mondtuk, kevesebb pénzt kell fordítani a hazug sikerpropagandát folytató kormányzati kommunikációra. A Fidesz viszont ezt nem támogatja...A társasházak, lakásszövetkezetek megmentését a Jobbik is akadályozza...azt a látszatot keltik, mintha választani lehetne aközött, hogy adóforintokból mentsük-e meg a társasházakat, vagy a csaló fészekrakók pénzéből. Nem lehet választani! A csalóktól képtelenség belátható időn belül behajtani a pénzt, ezt a lakóközösségek tudják a legjobban: a baj éppen azért keletkezett, mert ezek az emberek nem tudtak, vagy nem akartak fizetni. Ha továbbra is az ő pénzükre várnak a társasházak, tönkremennek...” – írta.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában