Helyi közélet

2014.06.05. 15:14

MSZP: miért játszik a Fidesz Miskolc ellen?

Miskolc - „Ép ésszel felfoghatatlan, hogy miért Miskolccal akarja kifizettetni a fideszes városvezetés a fészekrakók miatt bajba került társasházak elmaradt bevételeit akkor, amikor mindezt állami pénzből, a kormányzati sikerpropagandára fordítható összeg egy részéből is meg lehetne tenni” – fogalmazott Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.

Miskolc - „Ép ésszel felfoghatatlan, hogy miért Miskolccal akarja kifizettetni a fideszes városvezetés a fészekrakók miatt bajba került társasházak elmaradt bevételeit akkor, amikor mindezt állami pénzből, a kormányzati sikerpropagandára fordítható összeg egy részéből is meg lehetne tenni” – fogalmazott Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.Mint arról lapunk is beszámolt két miskolci szocialista országgyűlési képviselő, Gúr Nándor és dr. Varga László 500 millió forintot fordítana az idei központi költségvetésből a miskolci társasházak konszolidációjára. A Fidesz-KDNP viszont Otthonvédelmi Alapot hozna létre, ugyanezen célból, önkormányzati pénzből.

A szocialista frakcióvezető szerint: „Dr. Kriza Ákosék 4 év alatt elérték, hogy mára már szinte minden önkormányzati cég veszteségesen működik, a városban derékig ér a fű, az utak kátyúsak. De minden problémára az a városvezetés válasza, hogy szűkösek az önkormányzat lehetőségei. Ezek után közlik, hogy az MSZP ne akarjon állami pénzből segítséget nyújtani a miskolci társasházaknak, azt majd megoldja önerőből az önkormányzat. Joggal vetődik fel a kérdés: miért játszanak Miskolc ellen?”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában