Helyi közélet

2014.06.16. 16:33

Közlemény - Fidesz-KDNP: Elsöprő siker már az első órákban!

Miskolc - A Fidesz-KDNP nyomortelepek felszámolását célzó programja mellett a város.

Miskolc - A Fidesz-KDNP nyomortelepek felszámolását célzó programja mellett a város.A Fidesz-KDNP miskolci frakciója pénteken indította meg aláírásgyűjtési akcióját a miskolci nyomortelepek felszámolása mellett. Pár óra alatt kiderült, hogy a város polgárai teljes mellszélességgel a városvezetés mellé álltak, mára több ezer támogató aláírás gyűlt össze.

Azért álltak a miskolci lakosok mellénk, mert megértették, hogy az út, amelyen a gettófelszámolás érdekében elindultunk, az egyetlen olyan út, ami eredményhez, és rendhez vezet.

Hetek óta beszédtéma a városban, hogy sem a Jobbik, sem az MSZP nem támogatta a miskolci közgyűlésben Kriza Ákos polgármester javaslatát a nyomortelepek felszámolásáról.

Ugyanakkor kiderült az is, hogy a városlakók túlnyomó többsége számára nyilvánvaló: a város nyomortelepeit felszámolni akaró politikának nincs alternatívája, nem maradhatnak úgy ezek a telepek, ahogy eddig voltak, hiszen a baloldal politikája eddig csak a gyáva és ötlettelen halogatásról szólt Miskolcon.

Az első napok tapasztalataiból kiderült az is, hogy a miskolciak nem kérnek az MSZP végtelen halogatásából, de a nyomortelepekkel kapcsolatos Jobbikos handabandázásból, fölös indulatkeltésből sem, és nem Jobbikos anarchiát akarnak, hanem tényszerű rendet és biztonságot.

A józan többség támogatja a Fidesz-KDNP minden nagyotmondást nélkülöző politikáját, amely kellő határozottságot mutatva, de mégis az érintettekkel együttműködve biztosítja az eredményességet.

Az aláírásgyűjtési kampány fejleményeiről folyamatosan tájékoztatjuk a közvéleményt.

- Soós Attila, a Fidesz-KDNP frakció szóvivője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában