Helyi közélet

2014.06.10. 17:43

Jobbik: a Fidesz a miskolciakkal fizetteti ki a fészekrakók számláit

Miskolc - „Miután Miskolc szocialista és a fideszes városvezetése 9 éven át tétlenül nézte, hogyan jutnak csőd közeli helyzetbe a miskolci társasházak a nem fizető fészekrakók miatt, Kriza Ákos előállt a „nagy ötlettel”: a számlákat rendezzék a miskolciak egy úgynevezett „otthonvédelmi alapon” keresztül” – mondta keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő.

Miskolc - „Miután Miskolc szocialista és a fideszes városvezetése 9 éven át tétlenül nézte, hogyan jutnak csőd közeli helyzetbe a miskolci társasházak a nem fizető fészekrakók miatt, Kriza Ákos előállt a „nagy ötlettel”: a számlákat rendezzék a miskolciak egy úgynevezett „otthonvédelmi alapon” keresztül” – mondta keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő.„A társasházakat meg kell menteni a csődtől, a kérdés csak az, kinek kell rendeznie a fészekrakók milliós számláit. Jogállamban azoknak kéne fizetni, akik felhalmozták a tartozást, vagy azoknak, akik városvezetői pozícióból nem tettek ez ellen semmit” – hangsúlyozta. Jakab Péter szerint Miskolc továbbra is következmények nélküli város: a fészekrakók büntetés helyett szabadon átköltözhetnek akár csak a szomszéd utcába, ahol újabb társasházakat tehetnek tönkre, a városvezetés pedig most sem vállalja több éves mulasztásának anyagi következményeit.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában