Helyi közélet

2014.06.10. 16:41

Interjú: Tomy Montana és Johnnie Papa

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este az Audio Bitch Records két oszlopos tagja, Tomy Montana és Johnnie Papa volt.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este az Audio Bitch Records két oszlopos tagja, Tomy Montana és Johnnie Papa volt.Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél évetek srácok?

Tomy Montana & Johhnie Pappa: Nem panaszkodhatunk, hiszen azt csináljuk amit szeretünk, így a zene tölti ki szinte minden időnket. Hétvégén fellépések, hétközben pedig stúdiózás és a kiadó ügyeinek intézése van napirenden általában. De itt van még a Sixty Fest is amiben szintén sok munka van és amit szintén rendületlenül csinálunk már több éve Hatvanban. Egyszóval van mit tenni és, ha a fellépéseinken sok sok vidám embert látunk bulizni, akkor már nem volt hiábavaló ez az egész.

Szabi: Mi újság zenei téren?

Tomy Montana & Johnnie Pappa: Sok remek megjelenés volt és lesz is az Audio Bitch Records jóvoltából. Azon vagyunk, hogy a fiatal tehetséges producerek munkáit ezek után is támogassuk azzal, hogy teret adunk nekik és ezáltal egy alapot teremtünk számukra a további úthoz, amit a zene világában akarnak eltölteni. Dj Field, Saby Davis, vagy Jack Derek mára már jól csengő nevek a hazai club életben, a különböző chartokon, és a rádiós játszásokban. Ami pedig épp aktuális az Johnnie Pappa - To The Club c. zenéje amihez már megérkezett egy Tomy Montana & Dj Field átirat is. Edo Denova ft. Ameria Vox - YOLO (Jack Derek & Johnnie Pappa Remix) szintén sokak kedvence már. Június 20-án pedig napvilágot fog látni Chris Lawyer & Tomy Montana-We Gonna Feel it 2014-es átirata, amelyben Zsak barátunk is tevékenyen részt vesz. És ami egy igazi nyári bombának ígérkezik.

Szabi: Ha már nyár, milyen lesz az idei szezon számotokra?

Tomy Montana & Johnnie Pappa: Nyáron a sok szabadtéri clubnak és fesztiválnak mindig megvan a maga feelingje. Hajnalban vagy napfelkeltében több száz vagy ezer ember előtt nagyon jó érzés játszani, vagy éppen egy vízparti beachen ahol megint csak van egy különleges varázsa a helynek. Ilyen például Gergelyiugornyán a Beach party sátor ahol idén mi kezdjük a szezont.

Szabi: Tervek?

Tomy Montana & Johnnie Pappa: Nagyon nagyon előre nem szoktunk tervezni, mindig az előttünk álló feladatokra koncentrálunk és azt próbáljuk meg 100%-an elvégezni. Kiadó, fellépések az ami terítéken van, és minden fontos információ pedig a facebook fan page oldalunkon elérhető.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Srácok!

Tomy Montana & Johnnie Pappa: Mi köszönjük Szabi és Hajrá Szinva Rádió!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában