Helyi közélet

2014.06.16. 17:45

Fidesz-KDNP: elsöprő siker már az első órákban

Miskolc - A Fidesz-KDNP miskolci frakciója pénteken indította aláírásgyűjtési akcióját a miskolci nyomortelepek felszámolása mellett.

Miskolc - A Fidesz-KDNP miskolci frakciója pénteken indította aláírásgyűjtési akcióját a miskolci nyomortelepek felszámolása mellett.

„Pár óra alatt kiderült, hogy a város polgárai teljes mellszélességgel a városvezetés mellé álltak, mára több ezer támogató aláírás gyűlt össze” – jelentette be hétfőn Soós Attila, a Fidesz-KDNP frakciószóvivője. „A városlakók túlnyomó többsége számára nyilvánvaló: a város nyomortelepeit felszámolni akaró politikának nincs alternatívája. Az első napok tapasztalataiból kiderült az is, hogy a miskolciak nem kérnek az MSZP végtelen halogatásából, de a nyomortelepekkel kapcsolatos Jobbikos handabandázásból, fölös indulatkeltésből sem, hanem tényszerű rendet és biztonságot akarnak. A józan többség támogatja a Fidesz-KDNP minden nagyotmondást nélkülöző politikáját, amely kellő határozottságot mutatva, de mégis az érintettekkel együttműködve biztosítja az eredményességet” – fogalmazott.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában