Helyi közélet

2014.05.26. 14:27

Lezárt ügyek: Fiatalkorú vétett a közlekedés biztonsága ellen

Olaszliszka, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs - Egy menetrend szerint közlekedő személyvonatot dobott meg Olaszliszkán egy 16 éves fiatalember.

Olaszliszka, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs - Egy menetrend szerint közlekedő személyvonatot dobott meg Olaszliszkán egy 16 éves fiatalember.A Sárospataki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy menetrend szerint közlekedő helyközi vonatjárat jegyellenőre tett bejelentést 2014. március 3-án 19 óra 38 perckor, miszerint az Olaszliszka, Vasvári Pál utcai vasúti átjáró környékén a nyílt pályatesten egy Sátoraljaújhelyből Szerencs irányába közlekedő személyvonat ablakát ismeretlen személy egy kővel bedobta.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható olaszliszkai fiatalt, aki a nyomozóknak elismerte tettét.

Az ügyben indított büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság a napokban lezárta és keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség részére.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában