Helyi közélet

2014.05.19. 17:32

Lezárt ügyek: „Elkastázott” méhkasok Nagyhomokon

Cigánd, Nagyhomok, Sátoraljaújhely - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, aki Nagyhomok külterületéről eltulajdonított 19 méhkaptárat.

Cigánd, Nagyhomok, Sátoraljaújhely - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, aki Nagyhomok külterületéről eltulajdonított 19 méhkaptárat.Nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Cigándi Rendőrőrse.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. április 29-én tett feljelentést egy cigándi férfi, hogy Nagyhomok település külterületéről ismeretlen személy eltulajdonította 19 darab méhkaptárát a benne élő méhcsaládokkal együtt, mellyel részére mintegy 1.500.000,- forint kárt okoztak.

A rendőrség jelentős erők mozgósítása mellett megkezdte a nyomozást, amely eredményeként azonosították, majd 2014. május 9-én gyanúsítottként hallgatták ki a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 46 éves kisvárdai V. Sándort.

A terhelt részletes beismerő vallomást tett, így a nyomozást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság befejezte és az ügyiratokat a napokban vádemelési javaslattal küldi meg az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában