Helyi közélet

2014.05.13. 08:32

Fájdalmas gyertyagyújtás - Bencze Tamásra emlékeztek Ózdon

Ózd - Családtagok, rokonok, barátok, ismerősök és a kézilabdás társadalom. Aki tehette, ott volt hétfőn este az ózdi Városi Sportcsarnoknál. A 38 esztendős korában elhunyt korábbi játékosra, NB I-es és NB I/B-s kézilabda-edzője, Bencze Tamásra emlékezett mindenki.

Ózd - Családtagok, rokonok, barátok, ismerősök és a kézilabdás társadalom. Aki tehette, ott volt hétfőn este az ózdi Városi Sportcsarnoknál. A 38 esztendős korában elhunyt korábbi játékosra, NB I-es és NB I/B-s kézilabda-edzője, Bencze Tamásra emlékezett mindenki. Mélyen megrendült tömeg, hangosan zokogó tanítványok, fájdalmasan égő gyertyaláng Tamás fényképe körül. Még most is felfoghatatlan mindaz, ami történt. Hogy nincs többé, hogy nem jön edzést tartani, hogy már nem él együtt a játékkal, amikor a csapata küzd a pályán. Nem tudjuk, és nem akarjuk elfogadni, mert Bencze Tamás mindig itt lesz velünk. A mosolyát, az örök optimizmusát, a pozitív életfelfogását itt hagyta nekünk, ezzel élünk tovább.

Bencze Tamástól az Ózd-táblai temetőben veszünk végső búcsút, május 15-én csütörtökön, délután fél háromtól. Drága Barátunk, Nyugodj Békében!

ÉM-ME


Kapcsolódó cikkek:

A szezon utolsó idegenbeli mérkőzését két góllal megnyerte az Ózdi KC csapata, így még maradt esély arra, hogy a jelenlegi tizedik pozícióból egy, esetleg két helyet a záró fordulóban még előrébb léphessen a csapat.

Felfoghatatlan. Hosszú percekig semmi más nem jutott eszembe. Könnyeimmel küszködve próbáltam elfogadni az elfogadhatatlant. Futótűzként terjedt a szívbemarkoló, megmásíthatatlan tény. Mindannyian tudtuk, hogy Tamás nagyon beteg, de annyiszor győzött már. Sokszor ünnepelhetett a társaival a pályán, a tanítványaival azon kívül. Egy nagyon jó embert, jó barátot, edzőt és egy nagyszerű édesapát vesztettünk el. Bencze Tamás, május 10-én, szombaton a kora reggeli órákban elhunyt. Ezek a száraz tények, amit nem lehet, nem tudunk elfogadni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában