Helyi közélet

2014.05.11. 14:09

Charlotte Courage interjú

Szabi (Szinva rádió) beszélgető partnere szombat este, a Való Világ 6-ból ismert VV Charlotte volt, aki már több mint 5 éve Charlotte Courage néven pörgeti a lemezeket.

Szabi (Szinva rádió) beszélgető partnere szombat este, a Való Világ 6-ból ismert VV Charlotte volt, aki már több mint 5 éve Charlotte Courage néven pörgeti a lemezeket.Szabi: Nagyon sokan azt gondolják rólad, hogy a Való Világ c. műsor óta pörgeted a lemezeket, pedig már jóval előtte az elektronikus zene közelébe kerültél, ha jól tudom?

VV Charlotte: Szia Szabi. Igen már több mint 5 éve vagyok megszállottja az elektronikus zenének, azon belül is a trance és az elektro house sílus ami leginkább közel áll hozzám. Az elején bulikat szerveztem kissebb nagyobb sikerrel,aztán ahogy néztem a dj-ket játszani nagyon megfogott a feeling, ahogy a közönséget szórakoztatják, és úgy éreztem ott szeretnék egyszer

lenni én is a pultban. Valahogy így indult ez az egész és örülök neki, hogy így döntöttem. Amire pedig talán eddig a legbüszkébb vagyok az a "Charlotte Courage - Perverse" c. zeném ami Armin van Buuren által jegyzett label az Armada Music égisze alatt látott napvilágot.

Szabi: És gondolom a zene továbbiakban is fontos szerepet fog játszani az életedben?

Charlotte: A zene mindig ott volt és ott is lesz az életemben. Hamarosan egy új dal is elkészül, amit remélem szintén nagyon sokan megkedvelnek. Szóval pörög tovább minden, mert ez az ami hosszú távon leginkább érdekel,persze vannak egyéb dolgok is amit el szeretnék még érni, például az államvizsgám is egy ilyen dolog.

Szabi: Picit beszéljünk a Való Világról,milyen volt bent?

Charlotte: Nagyon más tv-ben látni és megint más részt venni benne. Amikor idegen emberekkel kell együtt laknod akkor nagyon fontos a türelem, valamint a másikhoz való alkalmazkodás. Sok olyan dologra jöttem rá a 77 nap alatt amit azelőtt talán nem is gondoltam volna magamról. Egyszóval ha megint az elején lennék, szerintem ismét belevágnék az egészbe, mert egy örök emlék marad számomra. És akkor még nem beszéltem Simonról, akit ott ismertem meg és akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk sokáig. Nekem valahogy ezek a pasik jönnek be akik picikét különcek az átlagtól. Sajnos a kapcsolatunk nemrég véget ért különböző okok miatt, de szerintem barátnak megmaradunk egymás számára.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Charlotte!

Charlotte: Én köszönöm Szabi! :)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában