Helyi közélet

2014.05.09. 17:47

A belvárosban szedték a szemetet

Miskolc - A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár negyedik alkalommal valósul meg: a szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „tavaszi nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei május 9 és 11 között.

Miskolc - A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár negyedik alkalommal valósul meg: a szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „tavaszi nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei május 9 és 11 között.Miskolcon a Szinvapark Bevásárlóközpont is csatlakozott az eseményhez.

- Egy bevásárlóközpontnak is kell, hogy legyen társadalmi szerepvállalása - mondta az okokról pénteken Veres László, a Szinvapark marketing vezetője. - Öröm, hogy a bérlőink közül is sokan csatlakoztak az ügyhöz az önkéntesek mellett.

A Király, Bajcsy-Zsilinszky, Soltész Nagy, Vörösmarty utcák határolta területen Popovics Patrik, a Miskolci Jegesmedvék hokicsapatának játékosa is feltűnt, ugyanis szerinte mindenki tiszta környezetben szeretne élni, ráadásul a szemlélet változtatást is fontosnak tartja.

A több tucat önkéntes az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökségtől kapott zsákokba délután 3-ig szedték a szemetet.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában