Helyi közélet

2014.04.22. 16:40

Lezárt ügyek: Társai helyett is felelhet a bíróság előtt

Kazincbarcika, Rudabánya, Rudolftelep - Egy menetrend szerint közlekedő autóbuszt dobált meg Rudolftelepen öt gyermekkorú és egy fiatalkorú személy.

Kazincbarcika, Rudabánya, Rudolftelep - Egy menetrend szerint közlekedő autóbuszt dobált meg Rudolftelepen öt gyermekkorú és egy fiatalkorú személy.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Lakossági bejelentés érkezett 2014. január 8-án 16 óra 25 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Rudolftelep, József Attila út és Kossuth út kereszteződésében egy menetrend szerint közlekedő helyközi autóbuszjáratot ismeretlen elkövetők kövekkel megdobáltak, melynek következtében a tömegközlekedési eszköz egyik ablaka betört.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat, azonban gyermekkoruk miatt csak egy fiatalkorú személyt hallgattak ki az esettel kapcsolatban gyanúsítottként.

Az ügyben indított büntetőeljárást a Rudabányai Rendőrőrs a napokban lezárta és keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség részére.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában