Helyi közélet

2014.04.15. 15:23

Készenléti Rendőrség: Visszakísérve

Alsózsolca, Miskolc - A rendőrök egy iskolakerülőt kísértek vissza az oktatási intézménybe Alsózsolcán.

Alsózsolca, Miskolc - A rendőrök egy iskolakerülőt kísértek vissza az oktatási intézménybe Alsózsolcán.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 15-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök Alsózsolcán teljesítettek szolgálatot, amikor a Kossuth Lajos utcában 10 óra 25 perckor egy fiúra lettek figyelmesek, aki jelenlétükre zavartan viselkedett. A járőrök kérdésére gyerek azt a választ adta, hogy iskolában kellene lennie, a tanítástól azonban igazolatlanul távol maradt.

A Készenléti Rendőrség munkatársai felvették a kapcsolatot az iskola vezetőjével, aki megállapította, hogy a diáknak az oktatási intézményben lenne a helye. A tanítási óráktól történő távolmaradás jogosságát igazolni nem tudó tanulót végül a járőrök az iskolába kísérték és az intézmény vezetőjének átadták.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában