Helyi közélet

2014.03.12. 15:05

Számot adnak a tavalyi évről

Miskolc - Összbírói értekezlet tartanak csütörtökön délelőtt a Miskolci Törvényszéken.

Miskolc - Összbírói értekezlet tartanak csütörtökön délelőtt a Miskolci Törvényszéken.Hagyományosan ilyen alkalmakkor - így idén is - a törvényszék elnöke ad tájékoztatást a megye bíróságainak előző évi működéséről, valamint a törvényszék bírói tanácsának elnöke beszámol a tanács elmúlt évi tevékenységéről. Az értekezleten a tervek szerint részt vesz - többek között - dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke, valamint dr. Gyarmathy Judit, az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese is.

Az összbírói értekezletet követően várhatóan dr. Handó Tünde, és dr. Sisák Péter, a Miskolci Törvényszék elnöke foglalja össze tapasztalatait a sajtó számára. Mások mellett előreláthatóan szó esik majd a Miskolci Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság felállításáról, épületének felújításáról és a Büntető törvénykönyv megváltozása nyomán adódott feladatokról is.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában