Helyi közélet

2014.03.31. 16:47

Készenléti Rendőrség: horogra akadt az orvhalász

Taktaszada, Szerencs - A Készenléti Rendőrség járőrei egy orvhalászatból hazatérő férfit fogtak el Taktaszada belterületén.

Taktaszada, Szerencs - A Készenléti Rendőrség járőrei egy orvhalászatból hazatérő férfit fogtak el Taktaszada belterületén.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. március 30-án a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 22 óra 50 perckor Taktaszada településen járőröztek, amelynek során megállítottak egy férfit, aki gyalogosan közlekedve a vállán egy halászhálót, a hozzá tartozó rudakat, illetve egy szatyorban 3 kg halat vitt.

A személyt igazoltatták, amelynek során elmondta, hogy a Takta folyótól tart hazafelé, ahol engedély nélkül, de eredményesen halászott a hálójával.

A járőrök a 43 éves J. Endre helyi lakost előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, aki ellen orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában